diumenge, 23 de gener de 2011

La Generalitat adjudica les obres de l'Institut Roseta Mauri
La Generalitat ha adjudicat, per mitjà de l'empresa GISA, les obres de nova construcció de l'Institut Roseta Mauri (fins ara conegut provisionalment com a Institut Reus 8 o Institut de Reus) amb un valor de 5 milions d'euros. Un error en la interpretació de la informació rebuda va fer que Reusdigital.cat publiqués en les darreres hores que l'adjudicació de les obres afectava el projecte de l'institut escola Els Ganxets, quan en realitat es tractava de l'Institut Roseta Mauri. Demanem disculpes als lectors per l'equivocació.


Espai on s'ubicarà l'Institut Roseta Mauri i el pavelló.


L'Institut Roseta Mauri (el Consell Escolar del centre va aprovar fa ben poc aquesta nova denominació) tindrà el seu emplaçament definitiu en un solar de la zona de Mas Iglésies, ben a prop del lloc on actualment l'institut funciona en mòduls provisionals.

Aquest institut va començar a funcionar provisionalment en mòduls prefabricats el setembre de 2008 en un espai molt pròxim al Mas Iglésies, dins el recinte del Parc de Mas Iglésies. Aquest centre de secundària i batxillerat gaudirà aviat, doncs, de noves instal·lacions adaptades a les necessitats d'un centre d'aquestes característiques.
El nou institut virtual "INS Roseta Mauri"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada