diumenge, 23 de gener de 2011

La Generalitat aprova la construcció del pavelló de Mas Iglésias

El Consell de Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts la construcció del nou pavelló esportiu de Mas Iglésias, amb un cost d'1.300.000 euros. L'equipament esportiu rebrà més diners de la Regidoria d'Esports i se situarà annex al nou Institut Roseta Mauri, que s'ha de construir al carrer de Bernat Desclot, a tocar del camp de futbol de Mas Tallapedra i les facultats universitàries. Per primera vegada, els departaments d'Esports i Educació de la Generalitat han treballat conjuntament en un projecte a la ciutat.

El projecte del pavelló esportiu s'ha de redactar, tot i que el regidor d'Esports, Joan Anton Verge, ha avançat que l'espai tindrà grades amb capacitat per cinc-centes persones i es probable que s'instal·li parquet amb l'objectiu que l'equipament pugui ser utilitzat per patinadores o jugadors d'hoquei patins. El pressupost total de l'equipament, amb prestacions superiors als polilleugers que s'han construït a diverses escoles de la ciutat, superarà els 2 milions d'euros.

Foto virtual del Pavelló esportiu

Verge ha explicat que el pavelló haurà de donar servei al centre educatiu Roseta Mauri, acollint totes les classes relacionades amb educació física, però que romandrà obert per tota la ciutadania. Instal·lant aquest equipament al costat de l'institut, la Regidoria d'Esports ha obtingut els diners que Educació de la Generalitat concedeix per construir l'espai esportiu de totes les escoles. La intenció de l'ajuntament és que ambdós equipaments estiguin finalitzats per al curs 2011-12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada